Известие

Collapse
No announcement yet.

страно...

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• страно...

От известно времe мокета на шофйорското място се мокри постояно...направо е подгизнало.веднъж го изсуших и сега пак е мокро.Гледах под колата не видях нищо пробито.
    __________________________________________________ ___
    Alfa romeo 166 T.Spark 2.0 2002г. 6 степена кутия. 8.7 на 100

Колега да не е от радиатора за парното , но ако е то ще е мазно нали е антифриз !!!
    Alfa Romeo is a wonderful way of life!

Comment

Купувай една добавка Holts и дано се разминеш. Аз за сега нямам никакви симптоми, преди 2 седмици я сложих и теча спря . Освен това не е лошо да си ревизираш релетата дето са при краката на пасажера, че при мен 2 броя заминаха докато се усетя, че тече
      166, 2.4 JTD'00

Comment

Мисля че не отдолу ти идва водата освен ако не си плувал с колата Или радиаторче или отпред при чистачките някоя кора не е на мястото си Радиаторчето лесно трябва да го разбереш ако е то по липсата на антифриз в разширителното казанче
        ALFA ROMEO 166 2.4JTD 100kW

Comment

Или ако под пластмасите на чистачките са запушени дупките за отводняване става също наводнени при валеж.
          МЕТАН

Comment

еми утре пак ще я огледам, че ме е страх да не почне да раждясва нещо...
            __________________________________________________ ___
            Alfa romeo 166 T.Spark 2.0 2002г. 6 степена кутия. 8.7 на 100

Last edited by svrusev; d.m.y г., 22:54.

Comment

На мен ми се беше разлепило стъклото и от там ми течеше по колоната в краката ,ако не губиш антифриз е от дъжда,моята я изсуших и после я поливах с маркуча докато видя откъде тече.
              Не всички, които се скитат, са изгубени.

Comment

Първоначално публикувано от Chimev Покажи съобщение
                Купувай една добавка Holts и дано се разминеш. Аз за сега нямам никакви симптоми, преди 2 седмици я сложих и теча спря . Освен това не е лошо да си ревизираш релетата дето са при краката на пасажера, че при мен 2 броя заминаха докато се усетя, че тече
                Колега,това ли имаш на предвид,че май и аз съм "протекъл",и безопосно ли е за водната помпа.Разбрах,че запушва и такива малки отвори по системата...
                http://www.bomarbg.eu/index.php?opti...olts&Itemid=74
                Last edited by wenss; d.m.y г., 06:24.
                алфа 166 2.4 JTD 150 к.с. 2002г.

Comment

Против малки течове от охладителната система аз съм ползвал добавката на "лики моли" -предствлява бяла течност с нещо като малки пайети вътре и има добри качества.След смяна на антифриза спира да има ефект и трябва да се налее нова.

Comment

Ами не знам със сигурност. На мен ми препоръчаха точно тая добавка като изпробвана многократно. Иначе и аз съм чувал, че може да има проблеми. Просто реших, че си струва риска имайки в предвид какво ще ми коства смяната на радиаторчето
                    166, 2.4 JTD'00

Comment

Ами не знам със сигурност. На мен ми препоръчаха точно тая добавка като изпробвана многократно. Иначе и аз съм чувал, че може да има проблеми. Просто реших, че си струва риска имайки в предвид какво ще ми коства смяната на радиаторчето
                      Аз си мисля ,че тази която съм ползавал аз след като се сменя с антифриза не трябва да има никакви трайни вредни последствия за системата и в частност върху помпата.И наистина след смяната антифриза теча пак се появява , беше много минимален виждах как от пукнатината излиза бяла пара и при престой изтичаха само няколко милилитра. Сега се сещам преди хората слагаха 4ервен пипер и вършеше идеална работа ,и сигурно е безвредно
                      Last edited by lordliness; d.m.y г., 09:43.

Comment

Какво да ти коства .... Ако не си с две леви ръце няма нищо сложно. Приготви си и едно одеалце че голямо лежане върху ДВГ те чака .....и сменяш старото с ново. Сега забелязвам че стъклото много бързо се изсушава след смяната на радиаторчето. Аз за добавката съм по доволен от Лики Моли.

Поздрави
                        Last edited by mian4o; d.m.y г., 13:23.
                        алфа ромео 166 2.0 ТС 1998 г.
                        алфа ромео 166 2.0 ТС 2003 г.

Comment

Първоначално публикувано от mian4o Покажи съобщение
                          Какво да ти коства .... Ако не си с две леви ръце няма нищо сложно. Приготви си и едно одеалце че голямо лежане върху ДВГ те чака .....и сменяш старото с ново. Сега забелязвам че стъклото много бързо се изсушава след смяната на радиаторчето. Аз за добавката съм по доволен от Лики Моли.

Поздрави
                          Говорим за радиаторче на парното, какъв двигател какви 5 лева
                          166, 2.4 JTD'00

Comment

Говорим за радиаторче на парното, какъв двигател какви 5 лева
                            Да де точно за радиаторчето на парното говорим.
                            алфа ромео 166 2.0 ТС 1998 г.
                            алфа ромео 166 2.0 ТС 2003 г.

Comment

странНо
                              Mitsubishi L200 2.5D (115 hp)
                              Alfa Romeo 156 2.4 jtd (136++hp)

Comment

Working...
                              X